22.8.2010

Terveisiä Juthbackasta!

Perinteiset Juthbackan 24-tunnin rompemarkkinat saivat minut suuntaamaan viikonloppuna Uuteenkaarlepyyhyn. Markkinoiden atmosfääri on aivan omaa luokkaansa ja visiitin kruunaa ihanat löydöt, joita on vaikeaa olla tekemättä satojen myyjien tarjonnasta.
Etsin mm. vanhoja vaakoja ja kahvimyllyjä, ja onnistuinkin löytämään mieleiseni monien tarjokkaiden joukosta. Intuitio sai minut ostamaan ensimmäisen löytämäni kahvimyllyn ja kuinka ollakaan, se oli mielestäni kaunein kaikista näkemistäni ja vielä yksi edullisimmista, todellinen löytö siis! Vaaka oli myös edullinen, joskin sen keltainen väri häiritsee hiukan, joten valkoinen asu odottaa sitä tulevaisuudessa. Vaaka pääsee siis loputtomaan tulevaisuuden projektieni jonoon, jota alan purkaa heti opiskelujeni päätyttyä.


 


Lankarullat tarttuivat myös mukaani, samoin muutama vanha sisustuslehti. Näin valtavasti muitakin ihania tavaroita, mutta olin varannut vain tietyn summan käteistä mukaani etten shoppailisi itseäni vararikkoon ja huomasin sen olleen järkevä päätös...

Jään odottamaan ensi vuotta ja uusia löytöjä.

2 kommenttia:

  1. Eikä, olen etsinyt IÄISYYDEN tuollaista antiikkivaakaa! Todella, todella kaunis :)

    VastaaPoista
  2. Eikös olekin! Olin ikionnellinen tästä löydöstä! :)

    VastaaPoista