13.8.2010

Mustaviinimarjamössö

Pensaat ovat pullollaan mustia viinimarjoja, joten tässäpä vinkki kaikille Teille kohtalotovereille, jotka ette harrasta hilloamista tai mehustamista, mutta haluatte silti säilöä vitamiinipommit talveksi.

Mustaviinimarjamössö on super-helppo ja nopea tapa säilöä marjat. Mössö vie vähemmän tilaa pakastimessa kuin kokonaiset marjat, eikä maistu kitkerältä.

Toimi näin:

1. Soseuta poimitut marjat sauvasekoittimella.
2. Lisää soseutuksen yhteydessä sokeria makusi mukaan (älä kitsastele). Sokeri taittaa marjojen kitkeryyttä.
3. Kaada survos rasiaan ja pakasta.

Näin helppoa se on! Mössö kelpaa käytettäväksi sellaisenaan, ja sitä kannattaa sekoittaa puuroon, rahkaan, leivonnaisiin jne. jne. Oma suosikkini on mössön sekoittaminen turkkilaiseen jogurttiin = taivaallisen hyvää!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti