1.9.2010

Juhlamekko

Etsin todella pitkään itselleni juhlamekkoa. Sovitettuani turhaan lähes 40 mekkoa, olin jo luopunut toivosta. Palatessani jälleen kerran turhautuneena kotiin mekonmetsästysmatkalta, satuin kävelemään Tazzia –liikkeen ohi. Jokin intuitio sai minut astumaan liikkeeseen, vaikka jostain syystä olen aina pitänyt kyseistä ketjua kypsempien naisten vaateliikkeenä. Niinpä yllätykseni oli melkoinen, kun löysin liikkeestä peräti 2 upeaa mekkoa!

Mekot istuivat kuin hansikas ja laadukkuus huokui niin materiaaleista kuin ompelujäljestäkin. Kaiken lisäksi sain henkilökunnalta aivan erinomaisen ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua! Moni pitää kyseistä liikettä hintavana, mutta mielestäni vaatteiden hinta-laatusuhde on hyvä. Moni sovittamani ulkomailla valmistettu mekko oli kalliimpi siitä huolimatta, että ompelujälki oli tökeröä ja kankaat tuntuivat hajoavan käsiin. Ulkomaiset leikkaukset eivät myöskään tahdo sopia vartaloni malliin (päärynämalli varustettuna pitkällä selällä ja matalilla jaloilla :)

Tästä tuli nyt varsinainen mainospuhe, mutta olin niin onnellinen löytämistäni mekoista ja palvelun tasosta, että oli pakko kertoa hyvästä kokemuksestani. Päätin, että tästä lähtien juhlamekkoa etsiessäni menen ensimmäisenä kyseiseen liikkeeseen.


Kävin kurkkimassa Tazzian uusimman malliston tarjontaa ja löysin sieltä tämän ihanan mekon, jota on saatavana myös mustana. Sopisi ihanasti pikkumustaksi.Tässä toinen ostamistani mekoista. Se pääsi heti tositoimiin oopperajuhlille.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti